L’assemblea del Comú de Sant Feliu ha celebrat les primàries per ratificar l’única candidata a alcaldable per a les properes eleccions municipals de 2019.

La de Muñoz va ser l’única candidatura d’aquestes primàries, que Sant Feliu en Comú ha volgut celebrar, facilitant en tot moment la presentació de candidatures diverses i garantint la màxima transparència en l’elecció de la persona que encapçali la llista. Cap altre partit a Sant Feliu segueix un procés similar d’elecció de caps de llista.

Per a Sant Feliu en Comú, que aposta per l’horitzontalitat, els lideratges compartits i la radicalitat democràtica; no es concep cap altra fórmula d’elecció tant de cap de llista com de la resta de l’equip que haurà d’acompanyar la candidata, i que també se sotmetrà a la validació de la militància. La transparència forma part de l’ADN dels comuns, que defensen que la transparència i la democràcia s’ha de començar practicant dins del partit per després poder practicar el mateix a les institucions.

La ja alcaldable Lídia Muñoz, va manifestar després de la seva proclamació, que encapçalar aquesta candidatura “m’il·lusiona tant pels reptes de ciutat, com continuar construint el model de ciutat cohesionada que tenim i que hem de preservar; com per trobar-nos en un moment  de canvi i creació d’un nou espai polític com és Sant Feliu En Comú”.

La actual presidenta de l’àrea de Territori de l’Ajuntament de Sant Feliu, va voler donar especial rellevància a la oportunitat que significa el soterrament per a la ciutat. No només des de la vessant de la innovació en matèria d’urbanisme, sinó també fes de la vessant de la innovació social”.

En la seva intervenció, Muñoz també va agrair “el fet que m’hàgiu fet confiança”, fent especial menció “a tota la gent amb la que he crescut políticament gràcies a la qual, també s’ha anat construint aquesta ciutat; així com a les persones que es van incorporant a l’espai del Comú, i que enriqueixen i eixamplen el projecte”.

Per concloure, Muñoz va encoratjar les persones assistents a l’assemblea, a encarar amb ganes i força tota la feina que queda per fer d’ara en endavant i per tant, “animar a totes les persones que anem configurant Sant Feliu En Comú, a treballar ara amb força el programa, que és el següent repte que tenim entre mans. Som la única força amb un projecte sòlid i real per a Sant Feliu i sumem l’experiència de Govern amb la nova sàlvia dels comuns i de les ciutats del canvi”.

Així, Sant Feliu en Comú inicia el seu procés de construcció programàtica aquest mateix dilluns 29 d’Octubre, a les 19h al Centre Cívic Tovalloles, en un acte en el que es parlarà sobre el Bé Comú com a eina per a la transformació social. Posteriorment, s’iniciarà un període amb debats programàtics setmanals d’ara al febrer.

 

Pin It on Pinterest

Share This