Di20181114_Jornada_JusticiaSocialmecres 14 de novembre iniciem el balanç, la recollida de propostes i la construcció del programa electoral de Sant Feliu en Comú per a les municipals de 2019. Des de la nostra formació política hem organitzat tota una sèrie d’actes públics de debat oberts a tota la ciutadania, on totes les veus seran benvingudes, amb l’objectiu de crear un espai ampli de treball pel bé comú i per a la configuració col·lectiva de les que seran les nostres propostes electorals.

Alhora, en aquests actes, farem balanç del compliment del programa amb el que ens vam presentar i vam guanyar les eleccions municipals del 2015. D’aquesta manera, a partir del coneixement de les accions realitzades, i amb les intervencions de persones de referència en cada àmbit, començarem a idear el Sant Feliu del futur.

Tenim grans oportunitats com el soterrament, que fan que sigui un moment il·lusionant per a Sant Feliu. I també molts reptes en temes estratègics com l’habitatge, el model energètic o l’aprofundiment en la justícia social, que volem afrontar amb noves eines i noves propostes per garantir el bé comú.

I per aconseguir-ho volem comptar amb el màxim de visions possible ens els debats sobre el futur de Sant Feliu que hem plantejat durant els propers mesos. Set debats en comú, set debats de ciutat sobre àmbits estratègics que s’organitzaran en una primera part de balanç a càrrec del regidor o regidora responsable, i una part de propostes dinamitzada per una persona referent en la temàtica abordada.

Així, després del acte inicial que vam celebrar a Tovalloles sobre el Bé Comú de la mà de l’Àngel Merino com a base, demà dia 14 se novembre a les 19h al centre cívic Mas Lluí, debatrem en comú sobre justícia social amb Mireia Aldana, presidenta de l’Àrea de drets de ciutadania i polítiques socials de l’Ajuntament de Sant Feliu; i Ricard Fernández, gerent de l’Àrea de drets socials de l’Ajuntament de Barcelona.

El total de debats que tenim preparats són:

  • 14 de novembre, Debatem en comú sobre Justícia Social
  • 19 de novembre,  Debatem en comú sobre un Sant Feliu amb dret a l’habitatge.
  • 3 de desembre, Debatem en comú sobre Dret al treball i economia social
  • 12 de desembre,  Debatem en comú sobre un Sant Feliu més feminista
  • 16 de gener, Debatem en comú sobre un Sant Feliu més verd i més sostenible
  • 23 de gener, Debatem en comú sobre el Sant Feliu de després del soterrament.
  • 30 de gener  Debatem en comú sobre un Sant Feliu amb espais públics de qualitat a tots els barris

Un cop celebrats aquests debats temàtics, al mes de febrer, farem el debat de la globalitat del programa del Sant Feliu en Comú, en una jornada oberta, concretat  les propostes que hagin sortit en aquests debats i el de la resta de qüestions que han de configurar un projecte il·lusionant per continuar treballant per una ciutat amb justícia per a tothom, amb equipaments i espais de qualitat, oberta a la participació de les persones, i treballant pel Dret a la ciutat de tothom.

Esteu tots i totes convidades!!!

Article de Lídia Muñoz

Pin It on Pinterest

Share This