20181124_Per imprimir

Aquest dissabte, en Joan Mena, portaveu de Catalunya en Comú i diputat d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, estarà a Sant Feliu, i junt amb la Lídia Muñoz, candidata a alcaldessa per Sant Feliu en Comú, explicaran les oportunitats que s’obren amb l’acord de Pressupostos Generals de l’Estat al que el grup confederal d’Unidos Podemos – En Comú Podem – En Marea ha arribat amb el Govern.

Aquest acord és l’oportunitat que la gent comuna necessitem per donar-li un nou rumb a Catalunya. D’aquesta manera, ara toca demostrar que la majoria que vam sumar forces per fer fora a M. Rajoy de la Moncloa som capaços d’esborrar la seva herència i de fer arribar el canvi a les butxaques de tota la ciutadania.

Després d’una dècada perduda en la que el bipartidisme ha menystingut les demandes de la majoria dels catalans i les catalanes, ara tenim un pacte que ens permet limitar el preu abusiu del lloguer, abaixar les taxes universitàries i apujar les pensions i el SMI.

La trobada començarà a les 11.30h a la Plaça de la Salut, (en cas de pluja, es celebrarà a la Sala d’actes del Centre Cívic Les Tovalloles), i consistirà en un debat més aperitiu. Aquest acte, titulat Posem Catalunya en marxa, uns pressupostos cap al canvi, s’emmarca en una ruta que ha iniciat En Comú Podem per acostar l’acord a tot el territori.

Pin It on Pinterest

Share This