20181213_

Sant Feliu en Comú defensa, com sempre ha fet la seva militància, plantar cara als posicionaments antiimmigració, racistes, xenòfobs i discriminatoris. Volem fer front comú per no deixar-nos intimidar per una por prefabricada i partidista disposada a inventar mentides sobre tensions socials inexistents que l’únic que busquen es provocar confrontació.

Al nostre municipi es conviu, des de fa molts anys, en perfecte harmonia amb gent vinguda d’arreu i és per això que seguirem treballant per fer de Sant Feliu un sol poble, per a tothom i absolutament inclusiu.

Lídia Muñoz, candidata a alcaldessa per Sant Feliu en Comú: “Les persones migrades són fills, mares, pares, germanes i avis de Sant Feliu. Unim-nos i desmuntem les pors. Sant Feliu vol continuar essent una ciutat inclusiva, solidària i sense racisme; i per sobre de tot una ciutat que defensa i respecta els drets humans”.

Els comuns de Sant Feliu valorem la creació de la Xarxa Antirumors de la ciutat,
impulsada des de l’Ajuntament, per combatre de manera transversal i amb la col·laboració de la ciutadania, els discursos i actituds negatives que dificulten la convivència en la diversitat, i que busquen generar conflicte i discriminació al municipi. També apostem per la participació en la plataforma antifeixista de caràcter ciutadà.

Des de Sant Feliu en Comú fem una crida a la resta de partits que comparteixen els valors de la convivència i l’antiracisme, per fer un front comú contra qui vulgui trencar la pau i l’harmonia social a la nostra ciutat. Ens comprometem a dur a terme polítiques municipals per aprofundir en millorar la convivència dels nostres barris, afavorint la prevenció de conflictes d’origen intercultural i aïllant els discursos discriminatoris.

 

Pin It on Pinterest

Share This