Això va de Sant Feliu. Això va de Roses-Castellbell.

Dimecres 13/03 (17h) c/ Carles Buigas cantonada c/ General Manso (davant la Cooperativa)

Divendres 15/03 (17h) Plaça Montserrat Roig (davant la Biblioteca)

Soterrament i habitatge social són els principals accents del programa de Sant Feliu En Comú Podem. Però tot el programa està marcat per una voluntat molt clara, que les nostres companyes i companys representen molt bé, i la Lídia Muñoz com a candidata, está capacitada per liderar com ningú: un sol poble de 45.000 persones amb els mateixos drets, deures i oportunitats, en una sola ciutat amb un espai públic viu i de qualitat a tots els seus parcs, tots els seus carrers i totes les seves places.

El programa de Sant Feliu en Comú Podem posa l’accent en els drets socials, l’ecologisme i el feminisme, i es basa de manera molt ferma en l’ interès general i el bé comú. Hem governat i governarem per a tothom. Al mateix temps, Sant Feliu no és aliena a la situació que viu la societat catalana, que pateix les ferides que han provocat el procés independentista i la repressió de l’Estat. Nosaltres continuarem treballant per la societat santfeliuenca, es pensi el que es pensi, es voti el que es voti. 

La nostra ciutat gaudeix en tots els seus barris de l’equilibri entre espai públic i equipaments. I treballarem per que continuï sent així. I encara més en el nou Sant Feliu que sorgirà després del soterrament, del que hem aconseguit que es faci càrrec 100% ADIF, i no com anteriors governs, que havien assumit pagar de manera temerària una part substancial de la obra. Un futur del que s’ha fet partícip a la ciutadania mitjançant un Procés Participatiu que encara està en marxa i que finalitzarà amb una votació ciutadana per determinar el futur de l’espai alliberat per la desaparició de les vies.

Finalment, i conscients com sempre que som en simples representants de la ciutadania, les nostres candidates i candidats gestionaran, des de la integritat personal i institucional, amb eficàcia i la transparència en la gestió econòmica i amb respecte en l’atenció de les persones.

Roses-Castellbell és caracteriza per ser un barri equilibrat que compta amb una bona dotació d’equipaments municipals.

De l’obra de govern en al barri en destaquen:

–       Remodelació de la Biblioteca: ara 100% accessible.

–       Places de Francesc Macià i de la Solidaritat: una aposta per dignificar els espais públics.

–       Aparcament de la Rambla: tants anys tancat i que va ser una de les primeres accions de l’actual govern.

Habitatge social a l’edifici del Mercadona, avui de la SAREB

Les obres de soterrament beneficiaran especialment el barri Roses-Castellbell. S’uniran carrers a banda i banda i sorgirà una nova avinguda paral·lela a la Rambla. No es faran edificis tde 14 plantes, com volien governs precedents, cal planificar bé què es farà damunt les vies, al mateix temps que se soterren.

Volem construir el barri i la ciutat del futur i garantir alhora: la neteja, la mobilitat, el manteniment i el funcionament de la ciutat i del barri mentre durin les obres.

Sant Feliu en Comú Podem i la seva candidata a l’Alcaldia, Lídia Muñoz, tenen la capacitat i l’experiència necessària per assumir aquest repte apassionant: crear el futur mentre gestionem el present.

Pin It on Pinterest

Share This