Soterrament i habitatge social seran els principals accents del nostre programa. Però tot ell està marcat per una voluntat molt clara, que les nostres companyes i companys representen molt bé, i la Lídia Muñoz com a candidata, pot liderar com ningú: un sol poble de 45.000 persones amb els mateixos drets, deures i oportunitats, en una sola ciutat amb un espai públic d’alta vida i qualitat a tots els seus parcs, tots els seus carrers i totes les seves places.

El programa de Sant Feliu en Comú Podem posa l’accent en els drets socials, l’ecologisme i el feminisme, i es basa de manera molt clara en l’ interès general i el bé comú. Hem governat i governarem per a tothom. Al mateix temps, Sant Feliu no és aliena a la situació que viu la societat catalana, que pateix les ferides que han provocat el procés independentista i la repressió de l’Estat. Nosaltres continuarem treballant  per mantenir la unitat de la societat santfeliuenca es pensi el que es pensi, es voti el que es voti.  

La nostra ciutat és equilibrada en espai públic i equipaments en tots els barris. I volem que continuï sent així. I més en el nou Sant Feliu que sorgirà després del soterrament, del que hem aconseguit que es faci càrrec 100% ADIF, i no com anteriors governs, que havien assumit pagar de manera temerària una part substancial de la obra. Un futur del que s’ha fet partícip a la ciutadania mitjançant un Procés Participatiu que encara està en marxa i que finalitzarà amb una votació ciutadana per determinar el futur de l’espai alliberat per la desaparició de les vies.

Finalment, en tant que simples representants de la ciutadania, les nostres candidates i candidats gestionaran, com han fet sempre, des de la integritat personal i institucional, amb eficàcia i la transparència en la gestió econòmica i amb respecte en l’atenció de les persones.


Dels Barris del Centre
 : Can Nadal, Can Bertrand i Can Llobera

De l’obra de govern en aquest barri destaquen:
L’ampliació de la plaça Lluís Companys, la remoldelació de la plaça Catalunya, l’antic Eixample (entre Armenteres i el passeig Sant Joan), el Mercat, el Casal de Joves, la piscina de l’Escorxador. Hem millorat el Cinebaix, la Sala Ibèria o el Casal de la Gent Gran, així com la nova plaça en construcció en el sector de Can Boloix o l’Escola Salvador Espriu (suplint la inversió que no ha fet la Generalitat). També han estat importants les desenes d’obres de petit manteniment i la supressió de barreres arquitectòniques als tres barris.
Els barris del centre es transformaran amb les obres del soterrament i durant 40 mesos d’obres s’hauran de gestionar els serveis municipals de manera eficaç en termes de: neteja, aparcament, manteniment i mobilitat entre d’altres. Prepararem i es crearà un gran centre de ciutat entre la nova avinguda sobre les vies i Laureà Miró. Un nucli atractiu per a veïns i visitants perquè tothom pugui gaudir del comerç i de la cultura. Volem un nou centre convertit en zona de vianants i equilibrat arquitectònicament, sense les torres de 14 plantes que pretenien governs anteriors. Sant Feliu en Comú Podem i la seva candidata a l’Alcaldia, Lídia Muñoz, farem del centre de Sant Feliu un espai equilibrat, cohesionat i sostenible al servei de la ciutadania.

Pin It on Pinterest

Share This