Soterrament i habitatge social seran els principals accents del nostre programa. Però tot ell està marcat per una voluntat molt clara, que les nostres companyes i companys representen molt bé, i la Lídia Muñoz com a candidata, pot liderar com ningú: un sol poble de 45.000 persones amb els mateixos drets, deures i oportunitats, en una sola ciutat amb un espai públic d’alta vida i qualitat a tots els seus parcs, tots els seus carrers i totes les seves places.

El programa de Sant Feliu en Comú Podem posa l’accent en els drets socials, l’ecologisme i el feminisme, i es basa de manera molt clara en l’ interès general i el bé comú. Hem governat i governarem per a tothom. Al mateix temps, Sant Feliu no és aliena a la situació que viu la societat catalana, que pateix les ferides que han provocat el procés independentista i la repressió de l’Estat. Nosaltres continuarem treballant  per mantenir la unitat de la societat santfeliuenca es pensi el que es pensi, es voti el que es voti. 

La nostra ciutat és equilibrada en espai públic i equipaments en tots els barris. I volem que continuï sent així. I més en el nou Sant Feliu que sorgirà després del soterrament, del que hem aconseguit que es faci càrrec 100% ADIF, i no com anteriors governs, que havien assumit pagar de manera temerària una part substancial de la obra. Un futur del que s’ha fet partícip a la ciutadania mitjançant un Procés Participatiu que encara està en marxa i que finalitzarà amb una votació ciutadana per determinar el futur de l’espai alliberat per la desaparició de les vies. Finalment, en tant que simples representants de la ciutadania, les nostres candidates i candidats gestionaran, com han fet sempre, des de la integritat personal i institucional, amb eficàcia i la transparència en la gestió econòmica i amb respecte en l’atenció de les persones.

Mas Lluí

Planificat en democràcia pels governs d’Iniciativa, Mas LLuí va nèixer amb la voluntat d’equilibri: zones verdes i equipaments. La lluita de les veïnes i veïns del barri va evitar perdre zones verdes (especialment les properes a Sant Just): l’ampliació del Parc Europa -allà on altres volien construir pisos- ja és una realitat. Una realitat que es complementa amb equipaments com l’espai per a joves que uneix els carrers Roses i Comte Vilardaga.

Farem realitat la climatització de l’escola bressol Ginesta.

Construcció d’habitatges amb serveis assistits per a la gent gran (actualment el projecte ja està en fase de redacció) darrere l’Institut Olorda, amb equipament públic a la planta baixa a l’abast de tothom.

Millorarem el parc Mercè Rodoreda i l’enllaçarem amb el Parc Europa a través de la zona verda del final del carrer Manso.

Nou Arxiu Comarcal i obertura del Centre Cívic de Mas LLuí.

Ampliació del Parc Europa: s’ha creat una zona de lleure al costat de l’escola Martí i Pol.

Contsrucció d’espais per a horts urbans al carrer Manso.

Pin It on Pinterest

Share This