El 3 d’abril de 1979 van tenir lloc les primeres eleccions municipals de la incipient democràcia després de la caiguda de la dictadura. La victòria del PSUC a Sant Feliu de Llobregat i a d’altres ciutats de Catalunya, molt excepcional en el conjunt de l’Estat, va conjugar gran part de la lluita obrera i veïnal, que jugà un paper determinant en l’evolució política dels anys finals del franquisme i de la Transició.

Des del carrer i des de les institucions, el PSUC primer i ICV-EUiA després, hem estat defensors dels valors democràtics i inclusius, de igualtat i de llibertat. En definitiva, d’una societat més justa. Ara ho continuarem fent de la mà de Sant Feliu en Comú Podem, amb una base més àmplia i per tant més forta, de suma de diverses sensibilitats però sempre amb l’objectiu comú de treballar per a un Sant Feliu millor.

Creiem doncs, que ès de justícia celebrar aquests 40 anys amb vosaltres, totes i tots nosaltres. Als que hi vau ser, als que hi son i als que malauradament ja no poden acompanyar-nos.

Us esperem a la Seu del carrer Torras i Bages, aquest dimarts 9 d’abril, per escoltar algunes de les veus de les persones que van ser protagonistes al 79 i fer una copa de cava “comuna” per celebrar que aleshores vam guanyar i que tornarem a fer-ho el proper 26 de maig.

Pin It on Pinterest

Share This