Avui dimecres 24 d’abril a les 18 h estarem a la Plaça Can Fabra per celebrar l’acte central de campanya. Amb Jaume Asens, Ada Colau, Pablo Iglesias, Aina Vidal, Joan Mena, M. Eugenia R. Palop, Gerardo Pisarello i Noelia Bail.

Cada vegada és més evident, el bipartidisme ha mort, i en aquestes eleccions es decidirà quina coalició formarà el pròxim Govern: la de la reacció del trifachito de Colón, la coalició PSOEC’s de l’IBEX 35, o un Govern progressista amb nosaltres.

En aquestes eleccions, la gent comuna som decisiva per aconseguir un Govern de progrés, valent, que anteposi els interessos de la majoria als interessos d’uns pocs privilegiats.

No devem res a ningú, no tenim cap deute amb els bancs, només ens devem al país i a la gent, i per això, només nosaltres, podrem portar endavant les polítiques de canvi i la regeneració democràtica i plurinacional que el país necessita.

Entre els que volen bloquejar-ho tot i els que estan enfeinats preparant la pista d’aterratge a la coalició de l’IBEX-35, nosaltres volem anar al Congrés a governar.

Som l’única garantia d’un Govern que faci avançar el país en justícia social, sobirania, feminisme, justícia climàtica i democràcia!

Pin It on Pinterest

Share This