La Rosa Maria Maristany és activista per la defensa dels drets de les persones Trans* i LGTBI+, i pel foment del respecte de totes les diversitats humanes.

La Rosa Maria lluita pel que creu, i ho fa amb una forta convicció, fet que com segons ella mateixa explica, és el que l’ha fet participar a la candidatura de Sant Feliu en Comú Podem:
“Sant Feliu en Comú Podem som la garantia de treball per una ciutat on totes les persones, sigui quina sigui la seva orientació sexual i/o identitat de gènere, tinguem els mateixos drets, generant i defensant una ciutadania plural i diversa”.
“Em sento molt orgullosa i agraïda de pertànyer a la comunitat de Sant Feliu, testimoni del meu trànsit” va explicar Maristany a l’acte de presentació de la candidatura. 

Ahir, una representació del col·lectiu trans va reivindicar el seu paper a les eleccions municipals i a la societat actual, en un acte a Sabadell, ja que les properes eleccions municipals comptaran tan sols amb deu persones candidates transsexuals, que figuren a les llistes de diversos partits d’arreu de Catalunya.
Rosa Maria Maristany, representant a Sant Feliu de Llobregat en aquest acte, va voler recordar i condemnar l’atac homofòbic que tot just ahir vam conèixer, patit per un regidor del nostre municipi. 

La candidata de Sant Feliu en Comú Podem va defensar que en aquestes municipals, “les persones trans que es presenten són una desena“, però “espero que en la propera siguem un centenar”, va sentenciar.
Aquest 26 de maig estaran a localitats de tres de les quatre províncies i anhelen deixar de ser “notícia” i que es normalitizi el seu paper, no només a la societat, sinó també a les institucions.

Pin It on Pinterest

Share This