Veïna de Can Llobera i infermera a l’hospital Clínic durant més de vint anys, Losada pertany actualment al grup de teatre Sarau, de l’associació artística de cecs i deficients visuals de Catalunya.

Segons ella mateixa explica “L’ONCE em va obrir les portes del teatre i la literatura, i també vaig fer joies artesanals. Quan vaig haver de deixar-ho perquè ja no hi veia, vaig participar en un espectacle titulat ‘Poemes a les fosques’ i en un recital amb altres dones per al Dia Internacional de la Dona”. Aquí va començar el seu idil.li amb la poesia.

“Un grup de dones de Sant Feliu ens vam començar a reunir i vam formar el grup anomenat ‘Dones amb veu’. És curiós perquè passa el contrari que habitualment: jo, que tinc una discapacitat, vaig començar a dirigir un grup de dones sense discapacitat”, explica.

Sobre perquè forma part de la candidatura de Sant Feliu en Comú Podem, Losada ho té clar: “Com a independent sé que aquesta és la candidatura que defensa el model de ciutat que jo vull, un Sant Feliu accessible, amable, feminista, amb una visió totalment integradora, que compti amb les veus de tots i totes”.

Pin It on Pinterest

Share This