Així hem encarat aquesta campanya des de Sant Feliu en Comú Podem. No volem deixar cap racó de la ciutat sense recórrer, sense explicar-hi de primera mà el nostre balanç dels darrers anys de Govern, i quines son les nostres propostes per a continuar millorant dia a dia la nostra ciutat

Des de Sant Feliu en Comú Podem, hem abordat aquesta campanya sumant gent i amb energies renovades, afegint a l’espai històric d’ICV i EUiA, la gent de Podem i d’altres persones que a títol individual ens han volgut donar suport com a independents.

Aquesta gran energia s’ha traduït en una campanya que en la seva primera setmana, ha realitzat a més de les repartides del programa porta a porta, un acte o trobada cada dia a un lloc diferent de la nostra ciutat i parlant, a cada lloc, d’un àmbit concret del nostre programa, a més de sobre les propostes per cada barri que hem recorregut.

I continuarem amb aquesta energia la darrera setmana de campanya, recorrent els barris que encara ens queden i explicant tot el que hem fet i volem fer a partir d’ara per Sant Feliu!

Consulta l’agenda de properes activitats al nostre web.

Així, un cop passades unes Festes de Primavera intenses, en les que vam tenir presència al nostre xiringuito i al nostre peculiar stand polític de recollida de suports, on vam rebre la visita del nostre candidat a les Eleccions Europees, Ernest Urtasun; vam iniciar la setmana amb una sèrie de trobades amb col.lectius de la ciutat, del món de la cultura, del catalanisme popular i del comerç local.

Dimecres vam ser el barri de Can Maginàs, on vam parlar d’Economia i Treball. El candidat i veí del barri Paco Romero, va presentar l’acte en el que van intervenir també, l’alcalde Jordi Sanjosé, la regidora i candidata Mireia Aldana, i la candidata a alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz. Un acte en el que Muñoz va fer balanç de la tasca realitzada en matèria de promoció de l’ocupació: “vam recuperar el Govern després de 8 anys, amb una taxa d’atur que superava el 16%. Després de 8 anys amb nosaltres al govern de la ciutat, la taxa d’atur ronda ara mateix el 8%, la meitat que quan vàrem entrar, i per sota de la mitjana d’atur de la comarca i de Catalunya”.

Dijous vam seguir amb un acte sobre feminismes i drets LGTBI+ a la Plaça 8 de març, en el que ens va acompanyar la diputada al Parlament Jéssica Albiach. Més d’un centenar llarg de persones van poder escoltar-la a ella i a d’altres companyes de la candidatura com la Rosa Maristany, la Mercedes Losada o la Loren Rider, a més es clar, de a la candidata a alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz.

Divendres la pluja ens va impedir realitzar l’acte de Can Calders programat a la Plaça Roses. Malgrat vam haver d’anul.lar l’acte, els candidats i candidates van acostar-se al barri per parlar amb els veïns i veïnes i per convidar-los a sumar-se a l’acte del proper dia 23 de maig a les 19h a la Plaça de la Salut, on parlarem de Justícia Social i dels barris de la Salut i de Can Calders, amb els candidats i candidates d’aquests barris i amb la presència del diputat d’Unidas Podemos al Congrés, Joan Mena.

Malgrat la pluja, el mateix divendres les nostres “Joves en Comú” van celebrar un acte-concert al Casal de Joves, en el que a més de passar-ho bé, van desgranar les propostes en matèria de Joventut, i on la candidata a alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, es va comprometre personalment a incorporar-les en l’acció de Govern dels propers quatre anys. Muñoz a més, va voler destacar l’espai on es va celebrar l’acte “un renovat Casal de Joves que aquest darrer mandat, hem guanyat per al jovent de la ciutat”.

Dissabte va ser el torn del barri Roses-Castellbell. En un acte a la Plaça de la Solidaritat, i acompanyada per la veïna del barri Carme Bonet, la candidata a alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, va desgranar les propostes en matèria d’habitatge. “Precisament en un lloc simbòlic en la lluita per l’habitatge públic a Sant Feliu, volem fer patent el nostre compromís amb la construcció d’un parc públic d’habitatge de lloguer, del que ja hem assentat les bases en aquest mandat. Hem lluitat i lluitarem per aconseguir que aquest edifici buit propietat del Sareb passi també a formar part del nostre parc de vivenda pública”, va sentenciar Muñoz.

Finalment, avui ha estat el torn de Mas Lluí, on davant d’una seixantena de persones els candidats i candidates de la llista han desgranat les propostes en matèria de Medi Ambient i les dirigides concretament al barri. Un acte celebrat a un espai simbòlic com és la zona ampliada del Parc Europa, doncs com ha recordat la candidata a alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz “on d’altres hi volien posar edificis nosaltres vam preservar i dignificar aquesta meravellosa zona verda que ha guanyat la nostra ciutat”.

Una setmana intensa que ha acabat, i una setmana decisiva que comença! A per totes!

Pin It on Pinterest

Share This