Sant Feliu en Comú Podem compta amb una gran candidatura, plena de gent compromesa i que forma part del teixit associatiu de Sant Feliu, i de la vida de la nostra ciutat

És el cas del Pasqual Padilla, veí de Roses Castellbell, que forma part de la llista de Sant Feliu en Comú com a independent, perquè com ell explica “confio molt en l’equip de Sant Feliu en Comú Podem”.

El Pasqual va treballar a les empreses Hoechst Iberica i Aventis, essent membre del Comitè d’Empresa de totes elles, en representació de la Intersindical CSC.

Des de fa 15 anys és voluntari i responsable del grup Amalgama Musical del Casal de la Gent Gran i membre de les corals de l´Ateneu, Roses i Parroquial, formant part de la seva Junta Directiva. Un candidat molt musical!

També és tertulià de Ràdio Sant Feliu i un apassionat de la lectura. Ell, humilment diu que “de tant en tant escric algun poema, que sovint comparteixo a les xarxes socials”. La veritat és que és tot un poeta, com vam poder comprovar el dia de Sant Jordi a la paradeta de Sant Feliu en Comú Podem, on ens va deleitar amb els seus poemes, que va regalar dedicats.

Una persona honesta, compromesa i vital; i un gran honor per a la candidatura de Sant Feliu en Comú Podem, comptar amb el Paqual; que avui farà d’amfitrió de l’acte que farem al Casal de la Gent Gran, on fins i tot cantarà algunes havaneres amb els seus companys de la coral…

Amb gent compromesa com el Pasqual, Sant Feliu en bones mans!

 

Pin It on Pinterest

Share This