Sant Feliu en Comú Podem té clar que la defensa dels drets dels animals és i ha de ser present en les polítiques públiques. Però a la nostra candidatura hi ha persones que a més, destaquen per el seu activisme per reivindicar els drets dels que no poden defensar-se, com la Teresa Rodríguez i la Mariona Giralt

La Teresa Rodríguez és veïna de Falguera I ha fet de la defensa dels drets dels animals la seva feina del dia a dia. Fundadora de l’Associació Protectora d’animals exòtics de Catalunya, pensa que “la nostra ciutat necessita un impuls en el treball coordinat entre totes les entitats animalistes, ciutadania i administració”.

“I estic segura que l’espai dels comuns és el millor lloc per assolir aquesta fita i fer de la nostra ciutat un espai amable per a tots i totes, i també pels més indefensos”, afirma amb convicció.

Per altra banda, la Mariona Giralt és una de les persones més joves de la candidatura de Sant Feliu en Comú Podem. Amb 24 anys i veïna del centre, la Mariona és una dona inquieta, alegre i compromesa amb el món que l’envolta, en especial amb la defensa dels drets de les persones migrades i en la defensa dels espais naturals i dels animals.

Es defineix com “una apassionada per les festes de la nostra ciutat, adoro els animals, en especial els cavalls, i m’agrada gaudir de l’esport a l’aire lliure i la natura”.

Preguntada sobre el perquè ha decidit formar part de la candidatura encapçalada per la Lídia Muñoz, la Mariona no té dubtes: “Formo part de la candidatura de Sant Feliu en Comú Podem com a independent, des del ple convenciment que és la millor opció per la ciutat que m’estimo”.

Pin It on Pinterest

Share This