L’assemblea dels comuns, ha votat aquesta tarda quin pacte de govern considerava millor per a Sant Feliu. Amb 61 vots positius de 65, s’ha decidit pactar el govern del mandat 2019-2023 amb Esquerra Republicana de Sant Feliu

El mandat de l’assemblea del passat 29 de maig, davant la poca diferència de vots entre les diverses forces polítiques d’esquerres de la ciutat, i davant la constatació que les diferències irreconciliables entre PSC i ERC impossibilitaven un pacte a tres; va ser el d’assumir la responsabilitat de parlar amb les dues forces restants per tal de considerar quina seria la millor opció de govern per a Sant Feliu, en el proper mandat.

Quatre anys crucials per el futur de la ciutat, en que l’assemblea de Sant Feliu en Comú Podem va considerar que s’havia de prioritzar, en un possible pacte de govern, la consecució del programa amb el que els comuns es va presentar a les eleccions.

Per donar compliment a aquest mandat de l’assemblea, aquestes setmanes SFECP ha mantingut contactes amb PSC i ERC, així com amb la resta de forces polítiques que han obtingut representació al consistori.

Una decisió unitària i dialogada

Així, Sant Feliu en Comú Podem ha valorat a fons la proposta de formar un govern amb PSC, formació amb la que s’ha valorat positivament el balanç de govern de l’anterior legislatura.

També s’ha valorat la proposta de formar govern amb ERC, amb qui s’ha constatat en les converses, una alta coincidència a nivell programàtic i de visió del futur funcionament de l’Ajuntament, així com una lògica estrictament en clau municipal.

Un cop realitzades les trobades pertinents, Sant Feliu en Comú Podem, com amb anterioritat havia fet ICV-EUiA en els mandats previs; ha posat de nou en mans de la seva assemblea aquesta important decisió, exposant quina ha estat l’evolució de les converses amb els diversos partits, i les possibilitats que s’han configurat.

Reunida l’assemblea dels comuns aquest divendres 7 de juny, l’Assemblea ha votat de manera àmpliament majoritària, establir un pacte de govern amb ERC, doncs ha considerat que aquesta decisió s’adecua més a la defensa d’un model de ciutat cohesionat, amb un projecte transformador, que lluiti de manera ferma contra el canvi climàtic i contra les desigualtats, i que serà el motor de la futura acció de govern.

Sant Feliu en Comú també aposta per continuar treballar des de la institució, en la construcció d’amplis consensos en la gestió de la política municipal, amb tota la resta de les formacions presents al consistori.

Pin It on Pinterest

Share This