Els caps de llista d’En Comú Podem, Jaume Asens i Aina Vidal, presentant la campanya
SI VOLS SOLUCIONS, VOTA SOLUCIONS

Per a Sant Feliu en Comú Podem, l’acte més rellevant de la campanya serà el del proper dilluns dia 4 de novembre, a les 19h a la Sala Ibèria, en el que podrem escoltar al cap de llista d’En Comú Podem, Jaume Asens, i on també intervindrà l’alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz.

Aquesta és l’agenda complerta dels actes més destacats:

  • Dijous 31 d’octubre, a partir de les 17.30h, a la Nau Bòstik de Barcelona trobareu una Festa familiar. A les 19.30h, es realitzarà un acte polític que comunicarà amb les festes de Tarragona, Girona i Lleida.
  • Dissabte, 2 de novembre, a les 12.30h, tres dones valentes tindran un diàleg a Santa Coloma de Gramenet. “Dones, Diàleg, Solucions”, amb Ada Colau, Irene Montero i Rosa Lluch, a la Plaça Sagrada Família, davant la Biblioteca Singuerlin.
  • IMPORTANT PER SANT FELIU! Dilluns, 4 de novembre

09:30h Repartida de material al Mercadillo

19h, ACTE NACIONAL amb Jaume Asens, Alicia Ramos, Ernest Urtasun, Eloy Badia i Lídia Muñoz faran l’acte central de campanya del Baix Llobregat a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat.

20:30h Sopar a la seu de Torras i Bages i enganxada de cartells.

  • Dimarts 5 de novembre a les 22h totes enganxades al Jaume Asens al Debat de TV3.
  • Dimecres 6 de novembre, reserveu a les 18.30h. Acte Central de Campanya amb Ada Colau, Pablo Iglesias i Jaume Asens. Lloc a confirmar.
  • ACTE AL BAIX LLOBREGAT. Dijous 7 de novembre, en Joan Mena i en Lluís Mijoler compartiran escenari al Prat de Llobregat. Hora i lloc a confirmar.

Pin It on Pinterest

Share This