Aquest diumenge dia 26 de gener us esperem a l’acte sobre el nou govern d’esquerres de l’estat, a les 12h a la Pl de la Vila

Els i les Comuns hem estat decisius per desbloquejar la política a tots els nivells.

Precisament perquè venim d’on venim, sabem com és d’important que les institucions funcionin. Som de les que entenem la política com l’art de posar-se d’acord entre persones que pensen diferent, de que tothom cedeixi en les seves posicions per tal d’arribar a un consens.

Per parlar de tot això ens acompanyaran el Joan Mena (diputat al Congrés), que ens parlarà dels 15 acords del pacte de govern i de com canviarà la vida de tots i totes nosaltres; i la Marta Ribas (diputada al Parlament de Catalunya) que ens parlarà del pacte de pressupostos, entre moltes altres coses.

Us hi esperem amb amics i família, doncs hi haurà vermut i música!

Pin It on Pinterest

Share This