Després d’unes eleccions municipals on les diverses candidatures dels i les comuns han aconseguit 6 alcaldies i més de 90 regidors i regidores a la comarca, els i les comuns afiançen el seu projecte polític al Baix Llobregat 

L’assemblea dels i les Comuns del Baix Llobregat, sota el títol “Som Baix Llobregat, fem Catalunya en Comú”, es celebrarà dissabte 15 de febrer al centre cívic de Les Planes de Sant Joan Despí, de 9 a 14 hores.

Durant el decurs de l’assemblea es presentarà el document polític i es farà la discussió de les esmenes que s’han realitzat des dels municipis.

També hi haurà algunes resolucions sobre temes prioritaris a la nostra comarca, relacionats amb la movilitat, el medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, o la lluita contra la violència masclista; i la presència d’entitats i convidats del món sindical i associatiu.

Finalment, podrem comptar amb les intervencions de la coordinadora nacional de Catalunya en Comú, Candela López, i el diputat d’En Comú Podem al Congrés, Joan Mena.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This