Sant Feliu En Comú enceta una activitat, amb caràcter sistemàtic i regular, que vol combinar el debat polític i la formació, i que s’adreça a totes aquelles persones interessades en xerrar i debatre sobre política

Aquestes trobades es realitzaran cada dos mesos i la primera d’elles dirigida per l’Àngel Merino, amb el títol “El sentit de la política i el paper dels partits”, tindrà lloc dimarts 3 de març, a les 19h, a la seu de Sant Feliu en Comú (c/Torras i Bages, 8).

En aquesta primera sessió tindrem l’oportunitat d’apropar-nos al paper de la política a partir de l’experiència i coneixement del ponent, l’Àngel Merino: l’inici de la militància en plena dictadura, l’arribada a Sant Feliu i el compromís amb la ciutat, l’entrada a l’Ajuntament com a regidor i posteriorment com a alcalde, i el trasllat de la política a l’àmbit institucional, o el contacte i intercanvi d’experiències amb altres realitats polítiques com el Fòrum Social Mundial de Porto Alegre o les experiències municipals a França.

Una xerrada per formar-nos i debatre sobre el sentit del nostre treball polític.

A la següent sessió del mes d’abril, us avancem que parlarem sobre “L’acció sindical i el paper dels sindicats”. Properament ampliarem la informació amb les dates i els i les ponents de les properes xerrades.

Ah! I les xerrades es faran prenent un petit aperitiu!

Pin It on Pinterest

Share This