Davant les mesures de prevenció adoptades per el Govern de l’Estat, la Generalitat i l’Ajuntament de Sant Feliu, per protegir a la població més vulnerable del Covid-19 i evitar que se saturin els serveis mèdics que tota la població necessita, recomanem com a exercici de responsabilitat col·lectiva reduir l’activitat social i pública per tal d’evitar el contagi i ens sumem a la suspensió de totes les activitats i reunions programades, com a mínim durant els propers 14 dies.

Així, ajornem les activitats públiques que tinguem programades fins al dia 27 de març així com les reunions presencials, i per tant:

1) No hi haurà reunions de cap òrgan de direcció.

2) S’anul.la l’activitat prevista sobre “Les Sinsombrero” per al proper dia 23 de març.

Al llarg d’aquests quinze dies anirem avaluant la situació.

Per als òrgans de direcció nacionals s’ha implementat la participació on line tant a les reunions del Consell Nacional com a les reunions de l’Executiva Nacional, amb una eina de la que també disposem localment, per poder fer les reunions no presencials en la mesura que sigui possible: https://drive.google.com/file/d/1e6OkcQcQ30R6pAMuJSnAyj5tAXSpeSu_/view

Pin It on Pinterest

Share This