‼️Aquest és un 1r de maig especial que ens ha fet recordar tot allò què és essencial: professionals sanitàries, caixeres, cuidadores, transportistes, mestres, agricultores, treballadores de la indústria, netejadores, treballadores de la cultura… Aquelles que han mantingut el país dempeus durant aquesta crisi, malgrat la precarietat i la manca de recursos

❌ A diferència del que va passar amb la crisi de 2008, d’aquesta crisi, que ho ha aturat tot, ens n’hem d’ensortir cuidant allò que és essencial: els drets laborals per a un treball digne, salaris dignes, ingrés mínim vital i distribució de la riquesa

✅ Essencial és no tenir por. Essencial és sortir-ne juntes.

👩🏻‍🔬👩🏽‍🌾 Professionals sanitàries, caixeres, cuidadores, riders, transportistes, mestres, agricultores, treballadores de la indústria, netejadores, treballadores de la cultura…Persones a la nostra comarca que tenen feines que són essencials però que la societat no havia valorat fins ara.

✊🏻 Aquest 1 de maig, més que mai, és el 1r de maig d’allò essencial. De les imprescindibles. Avui comencem a construïr el món de demà!

#1MBaixenComú #1deMaigEssencial

Pin It on Pinterest

Share This